Wie zijn we?

Wij zijn "Frankofiele Lekkerbekken". We houden van het goede Franse leven. En omdat liefde door de maag gaat hebben wij www.confit.nl in het leven geroepen.

Genieten als een God in Frankrijk

Ken je dat gevoel? Je rijdt door het Franse platteland, dakje open, haar in de wind. De geurige lavendelvelden doen al je zorgen vergeten. Je geniet van het glooiende landschap en voelt je, letterlijk, een God in Frankrijk. En dan krijg je trek. Het is een uur of 13:00 dus er moet ergens wel een restaurantje open zijn. Klopt! je schuift aan een tafeltje. De serveerster schenkt je een glaasje vin rouge in en vraagt wat je wilt eten. Je bent in de juiste stemming dus vraagt een typisch Frans gerecht. Meneer, dan kan ik u de plat du jour aanbevelen. Dat is vandaag Confit de canard. Excellent! roep je en vol verwachting wacht je op wat komen gaat. De madame komt terug met een dampend bord. Daarop ligt een geconfijte eendenbout, gebakken aardappeltjes en haricot verts. Je zet je mes in het vlees en dan gebeurt het: het vlees valt van het bot en uit elkaar. Boterzacht en vol van smaak. En dan de aardappeltjes: krokant gebakken in het vet van de eend! Zoiets heb je niet eerder geproefd! Je waant je in de zevende hemel en neemt nog een hap. En nog een. En voor je het weet is de eendenbout op. Een culinaire ervaring van jewelste. En nu ben je om. Nu wil je meer. Vanaf nu bestel je overal in Frankrijk Confit de canard. Als een ware gourmand vind je de weg op de Franse kaart. Terug in Nederland volgt de kater. Want waar koop je nu confit de canard? Het blik dan je meenam is inmiddels op. Maar je wilde je nieuwe culinaire hoogtepunt nog delen met vrienden en familie! Dat is het moment dat je aan ons denkt: de Frankofiele lekkerbekken van Confit.nl. Wij zorgen ervoor dat jij ook in Nederland kunt genieten van onvervalste, excellente Confit de Canard. De bereiding is doodsimpel, de waardering van je tafelgenoten ongekend. Bon apetit!

Bereiding

Het bereiden van Confit de canard is doodsimpel. Je legt de bouten in een ovenschaal en zet de oven op 160 graden. Je opent een goede fles wijn en gaat even in het zonnetje zitten wachten. Na een glas wijn of een half uur zijn de bouten klaar en kan je aan tafel!

Wat zeggen onze klanten?

Titel 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Naam Klant

Titel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Naam klant 2

Titel 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Naam klant 3