Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de preien in dunne ringetjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de prei al omscheppend in ongeveer 4 minuten beetgaar. Roer de helft van het kerriepoeder en zout en peper naar smaak erdoor.
- Vet een ovenschaal in en verdeel driekwart van de prei over de bodem. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout, peper en citroensap en leg de filet op de prei. Roer de crème fraîche en de rest van het kerriepoeder door de rest van de prei. Voeg zout en peper toe en strijk de kerrieroom over de vis uit.
- Strooi de kaas erover. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de kabeljauw in 15-20 minuten gaar worden en licht kleuren.
Confit de canard met gebakken aardappels 4
Eendenbout met aardappels
Ingrediënten
- 1 groot blik confit de canard (4/5 bouten)
- 800 g aardappels, in kleine stukjes met of zonder schil
- 2 tenen knoflook, ragfijn gehakt
- Flinke hand vers gehakte peterselie